ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ -5%
Αγαπημένα Σύνδεση Καλάθι
Τηλ. Παραγγελίες:
2310 387 919

Οι Μικρές ιστορίες by Lia, γεννήθηκαν την άνοιξη του 2013 στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από μια πολύ προσεγμένη boutique ξεκίνησαν  το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο των παιδιών. Με πολλή αγάπη, φροντίδα , επιμονή και ενθουσιασμό γαλουχήθηκαν, μεγάλωσαν και μπήκαν στις καρδιές των πιο φευγάτων μαμάδων . Εξάλλου από την αρχή ο στόχος μας ήταν πολύ συγκεκριμένος, να αφήσουμε ιστορία μέσα από τα ιδιαίτερα ντυσίματα και τις ντελικάτες βαπτίσεις των παιδιών σας. 

Οι Μικρές ιστορίες by Lia σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στις σύγχρονες και ενημερωμένες μαμάδες, τις πιο προχωρημένες , μοντέρνες , ποιοτικές και πρωτοποριακές μάρκες από τον χώρο της παιδικής μόδας. Μάρκες οι οποίες έχουν τη δική τους ιστορία να ξετυλίξουν η καθεμία ξεχωριστά. Γι αυτό το λόγο, επενδύουμε πολύ από τον προσωπικό μας χρόνο , ψάχνοντας ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο  κυκλοφορεί τόσο στο κομμάτι του ρούχου όσο και στο κομμάτι της βάπτισης.

Θέλοντας να μπούμε σε κάθε ελληνικό σπίτι και να μας γνωρίσει η κάθε μανούλα η οποία δίνει βάση εκτός από τον εσωτερικό κόσμο των παιδιών της, και στην εμφάνισή τους , δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bylia.gr   

Με βασικό χαρακτηριστικό την τρέλα μας για καθετί που σχετίζεται με τον χώρο της παιδικής μόδας, θα σας παρουσιάζουμε συλλογές που φημίζονται για την φρεσκάδα τους, την ποιότητα τους, την εκλεπτυσμένη αισθητική τους σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές τους, ελπίζοντας να σας παρασύρουν σε ένα μαγικό κόσμο όπου το κάθε look που θα δημιουργείτε, θα αποτυπώνει την προσωπικότητα του παιδιού σας.